FONTOS INFORMÁCIÓK

HOTEL HUNOR

Allergia     Kérje antiallergén párnáinkat és takaróinkat a Recepción.

Ágy:   szimpla ágyak mérete 90 * 200 cm, dupla ágyak mérete 160 * 200 cm

Ágyelő:  Vendégeink részére ágyelőt kérésre biztosítunk. Kérjük, hogy igényével forduljon a szobaasszonyokhoz vagy a recepcióhoz. 

Ágyneműcsere  A szállodai szobákban az ágyneműt hetente min. kétszer cseréljük. Külön kérésre az ágyneműt ettől eltérő időközönként is cseréljük. 

Babaágy    A Recepción kérhető. (Előre foglalás ajánlott)

Bankett Bankett, konferencia, szeminárium, céges rendezvény megszervezése szállodánk konferenciatermeiben. További információkért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Biliárd    A biliárd naponta 11.00 – 22.00 óráig használható. A biliárd a földszinten található.

Bowling    A bowling naponta 11.00 –  20.00 óráig használható. A bowling a földszinten található.

Borozó  .  A Borozó naponta 11:00 – 22:00 óráig várja vendégeinket. A  Borozó a  földszinten található.

Biztonsági szolgálat   A szállodában 22 – 06 óráig biztonsági szolgálat működik.

Check in  A szállodai szobát érkezés napján délután 14 órától tudja elfoglalni.

Check out  Kérjük, hogy elutazása napján szobáját 10:00 óráig szíveskedjen elhagyni és kulcsát a Recepción leadni. A kulcs elvesztése, megrongálása 6.000,- Ft / darab kártérítést von maga után.

Cipőtisztítás:   A szobában, a széf mellett cipőtisztító készlet, illetve a szálloda halljában, a bejárat mellett található cipőtisztító automata áll rendelkezésre.

Csomagszállítás:  Kérésére csomagjait a szobába szállítjuk. 

Csomagszoba:  A földszinten a Recepció segítségével bármikor ingyenesen használható.

Egyéb eszközök     A recepción külön díj ellenében kérhetők: fogkefe + fogkrém, borotva, papucs. Esernyőt ingyenesen biztosítunk.

Elveszett tárgyak  Kérjük, tájékoztassa a Recepciót.

Ébresztés   Ébresztést a Recepción kérhet.

Elektromos  áram: Szállodánkban az elektromos áram 220V/50Hz. Külföldi vendégeink részére, külön kérésre nemzetközi használatra alkalmas adaptert biztosítunk .

Étterem:  Hunor Étterem nyitva tartása:  Reggeli: 7.00-10.00 Ebéd: 12.00-18.00   Vacsora 18.00-21.00

Az étterem a földszinten található. Éttermünk légkondicionált és nem-dohányzó. Szállodánkban 18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki. Éttermi szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítás az Étteremben vagy a Recepción kérhető. Kérjük Kedves Vendégeinket, hogy a kiválasztott/megrendelt ételeket az étterembe fogyasszák el. Amennyiben az elfogyasztott ételeken felül szeretnének ételt kivinni az étteremből, arra külön térítés ellenében van lehetőségük. Vendégeink számára lehetőség van külön hidegcsomag rendelésre kiránduláshoz, vagy korai check out esetén reggeli helyett. Kérjük, hogy hidegcsomag igényét legkésőbb előző nap 20.00 óráig a recepción jelezni szíveskedjen.

Éttermi szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítás az Étteremben vagy a Recepción kérhető. Diétás étkezési lehetőségekről kérjük egyeztessen a recepcióval. 

Fénymásolás / nyomtatás:  Kérjük, hívja a Recepciót.

Fürdőköpeny:   Amennyiben  fürdőköpenyre van szüksége, kérjük, forduljon a Recepcióhoz. Felár ellenében tudunk biztosítani. 

Fürdőszoba:  mérete kisebb, mint 5 nm² 

Gyógyszer    Kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Hitelkártyák:    Elfogadott hitelkártyák: American Express, Maestro, Mastercard, Visa

Fűtő-hűtő klímakészülék: A berendezés csak bezárt nyílászárók mellett üzemeltethető. A távirányítóval lehet a hőmérsékletet szabályozni. Télen az ajánlott fűtési hőmérséklet 20 – 25 C°, nyáron az ajánlott hűtési hőmérséklet 22 – 26 C°. Ezek a hőmérsékleti tartományok kellemes komfortérzetet biztosítanak.

Internet:  A szálloda területén vezeték nélküli internet áll térítésmentesen Vendégeink rendelkezésére.. A földszinten található asztali számítógép nyomtatási lehetőséggel  térítésmentesen igénybe vehető.

Istentiszteletek:  Az istentiszteletek kezdési időpontjáról és a templomok címéről a Recepció bővebb tájékoztatást tud nyújtani.

Karbantartás:    Kérjük, jelezze a Recepción, amennyiben szobájában valamely berendezés nem működik vagy javításra szorul.

 „Kérem, ne zavarjanak!”:  Amennyiben nem szeretné, hogy nyugalmát megzavarják, kérjük, használja a szobában elhelyezett „Kérem, ne zavarjanak!” feliratú táblát. Kérjük, a táblát akassza ki a kilincsre.

Ha később mégis igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, kérjük forduljon a Recepcióhoz.

Kérdőív: Tartózkodása alatt szállodánkról kialakult véleménye, észrevételei fontosak számunkra, segítséget jelentenek szolgáltatásaink színvonalának emelésében. Kérjük, töltse ki a szobában, illetve a recepciós pulton elhelyezett vendégkérdőívet.

Kisállat:  Kisméretű „házi kedvenc”-cel (kutya, macska) érkező Vendégeinket kérjük, hogy kedvencük érkezéséről előre tájékoztassák a Recepciót. Kedvenceik és Vendégeink nyugalma érdekében kérjük, hogy az állatot minden esetben megfelelő dokumentációval és a tartásukhoz szükséges eszközökkel (pl. nyakörv, póráz, állathordó) együtt hozzák Szállodánkba. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az étterembe házi kedvencüket nem hozhatják magukkal. Az állatok számára nem biztosítunk sem edényt, sem ételt.

Konferencia:  Konferencia, szeminárium, céges rendezvény megszervezése

szállodánk konferenciatermeiben. További információkért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Laptop:   Amennyiben szüksége van laptopra van szüksége, kérjük forduljon a Recepcióhoz. 

Masszázs:   Wellness  részlegünk egyedülálló és különleges masszázsokkal várja Vendégeit. Időpontegyeztetési szándékát kérjük, a Recepción jelezze. Aktuális árainkról a szobában elhelyezett árlistából tájékozódhat.

Minibár:  A szobában található minibárban Vendégeink különböző italokat, üdítőket, édességet valamint sós mogyorót találnak. A szobában található minibárt naponta feltöltjük és fogyasztását automatikusan számlájára terheljük. A kijelentkezés napján kérjük, tájékoztassa a Recepciót utolsó napi fogyasztásáról. Aktuális árainkról a szobában elhelyezett árlistáról tájékozódhat.

Mobiltelefon:     A szobához igényelhető mobil telefon térítésmentesen. Igényét kérjük, jelezze a recepción.

Mosatás:  Amennyiben ruháit 9:00 előtt leadja, tiszta ruháját még aznap bekészítjük a szobájába (kivéve hétvégén). Kérjük, használja a szennyesruha-zsákot. Aktuális árainkról a Recepción érdeklődhet. Kérjük, hogy csak olyan ruhanemű mosatását igényelje, mely nem igényel speciális kezelést.

Nemdohányzó szoba:  A Szálloda vendégszobáiban a dohányzás minden esetben TILOS! A szobákban történő dohányzás extra takarításai költséget von maga után!

Nemzetközi adapter: Nemzetközi használatra alkalmas adapter a szálloda recepcióján kaució ellenében igényelhető.

Orvosi ügyelet: Egészségügyi panaszával és váratlan rosszullét esetén kérjük, forduljon szakemberhez. Recepciónk készséggel tájékoztatja a legközelebbi ügyelet, gyógyszertár és kórház elérhetőségeiről.

Panasz:  Panaszával, észrevételeivel kérjük, még itt tartózkodása alatt forduljon a Recepcióhoz, hogy esetleges problémait minél gyorsabban orvosolhassuk.

Papucs:   Külön díj ellenében kérhető a Recepción.

Parkoló:  A gépkocsival érkezőknek szállodánk parkolójában  ingyenesen biztosítunk parkolót. Az esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

Párna:   Amennyiben plusz párnára  vagy antiallergén párnára van szüksége, kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Posta:  Felbélyegzett postai küldeményeit térítés ellenében a Recepció továbbítja. Borítékot, levélpapírt a Recepción  kérhet. Íróeszközt a szobában talál.

Programlehetőségek:  A Szálloda közvetlen és tágabb környezetében számos kulturális, sport, gyógyászati, gasztro és szórakozási lehetőség várja Vendégeinket. Az egyes programokról további információért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Rádió:   Rádiót a televízión keresztül hallgathat.

Reggeli:  Éttermünkben büféasztalos reggelivel várjuk Vendégeinket.  Hétközben és hétvégén 7:00 – 10:00

Rendezvényszervezés: Vállaljuk rendezvények teljes körű, szakszerű lebonyolítását. További információkért forduljon a Recepcióhoz.

Ruházat:  Kérjük Vendégeinket, hogy az általános öltözködési szabályokat tartsák be. Fürdőköntösben, fürdőruhában az étteremben fogyasztás céljából nem tartózkodhatnak

Speciális étrend, étkezés Amennyiben Ön vagy Önnel együtt utazó vendégünknek élelmiszer allergiája, élelmiszer intoleranciája van, feltétlenül előre jelezze a recepción, hogy munkatársaink időben gondoskodhassanak teljes biztonságáról, kényelméről!.

Szauna  Szállodánk a wellness részlegen a következő szaunákkal várja Vendégeit: finn szauna infra szauna, kombinált szauna..  A szauna használatára vonatkozó szabályok a wellness házi rendjében és a szauna mellett olvasható. További információkért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Számítástechnikai segítségnyújtás:  Internetes és számítógépes kérdéseivel is forduljon bizalommal a Recepcióhoz.

Széf:   Értékei és pénze tárolására szobaszéf  áll rendelkezésre. A széfen kívül tárolt értéktárgyakért Szállodánk nem vállal felelősséget.

Szobakulcs:  A szállodai szobák kulccsal nyílnak. A szobákban lévő elektromosság  mágneskártyával működtethető. A szobai elektromos berendezések elindításához kérjük, helyezze a mágneskártyát az ajtó mellett található, erre a célra kialakított nyílásba. Felhívjuk figyelmüket, hogy a szobai konnektorok is csak ebben az esetben működnek. A kulcs és a kártya  elvesztése, megrongálása 6.000,- Ft/ darab kártérítést von maga után.

Szobafoglalás:  Következő látogatását a Recepción, a + 36 47 657 030–as telefonszámon, vagy a info@hotelhunor.hu e-mail címen foglalhatja le.

Szobaszerviz: Szállodánkban a szobákban elhelyezett kártya segít a szolgáltatás megrendelésében. A megrendelő lap alapján a recepciót hívva rendelhető szobaszerviz minden nap 6:00 – 22:00 óráig. Szobaszerviz szolgáltatásunkról bővebb felvilágosítás éttermünkben vagy recepciónkon kérhető.

Takarítás: A szobák takarítása naponta történik.

Takaró:   Kérésére extra takarót biztosítunk. Igényével forduljon bizalommal a Recepcióhoz.

Taxi/transzfer: Ha taxira vagy transzferre van szüksége, bővebb felvilágosításért és az árakért forduljon a Recepcióhoz.

Telefon:  A szállodai szobából a következő hívószámokat tudja  elérni:  Recepció 0

Szobából szobába: a  szobaszám  megnyomásával.  A szobából külső hívás kezdeményezésére nincs lehetőség, a recepción tud külső hívást kezdeményezni.

Televízió:   A televíziót távirányítóval kapcsolhatja be. A csatorna választékot a televízió mellett találja.

Töltők: Vendégeink kérésére különböző adaptereket biztosítunk térítésmentesen. Elektromos autó töltésének igénye miatt kérjen segítséget a recepción. 

Törölközőcsere:  A szállodai szobákban a törölközőt naponta kérésre cseréljük. Kérjük, kérésével forduljon a Recepcióhoz.

Üzenetek:  A recepció továbbítja Önnek a szobába.

Varrás:  A szobákban bekészített ingyenesen igénybe vehető varrókészlet áll Vendégeink rendelkezésére. További varratási igényeit előzetes egyeztetés alapján, a Recepción tudja jelezni, amit kapacitás függvényében tudunk csak vállalni.

Vasalás:  Vasalási igényét kérjük, jelezze a Recepción. A leadott ruhát 1 órán belül kivasaljuk. Kérjük, hogy csak olyan ruhanemű vasalását igényelje, mely nem igényel speciális kezelést, mert az ebből eredő károkért Szállodánk nem vállal felelősséget. Kérésre vasalót és állványt is tudunk biztosítani térítésmentesen.

Virágrendelés:  Virágot a Recepción rendelhet.

Wellness:   Nyitva tartás: 00.00 – 24.00 A szállodánkban összesen 1 belső úszómedence 1 külső medence és 1 pezsgőfürdő található. Úszómedence: belső: 25 – 27 oC , külső: 16 – 22 oC, Pezsgőfürdő: 34 – 36 oC.