Szolgáltatásunk

Saját szolgáltatásaink felsorolás jelleggel

rendezvényszervezés, étterem, borozó, zárt parkoló, külső-belső úszómedece, pezsgőfürdő, szauna, masszázs, bowling, csocsó, biliárd, tenisz pályák, internet lehetõség, napozó terasz, grill terasz, saját park és erdei sétány, idegenvezetés, látványtó, diétás étkezés lehetősége, stb.

Szállodán kívüli szolgáltatások

téli-nyári sí és bobpálya, hófánk, kalandpark, természetjáró tanösvény, paint ball, horgászat, lovaglás, lovas kocsizás, íjászat, apró- és nagyvad vadászat, vadaskert, borkóstolás-borospince látogatás, gyógyfürdő, múzeumok és kiállítások, emlékparkok és kastélyok, vallási kegyhelyek, vízi túra, fesztiválok, kilátók.

Hitvallásunk az, hogy a vendégeinket a legszélesebb körű, legjobb színvonalú szolgáltatásokkal várjuk. Arra az esetre is, ha süt a nap, vagy ha esik az esõ, fúj a szél. A mi vendégeinknek elégedetten, élményben gazdagon kell távozni, meghitt környezetbõl.

saját étterem

120 férőhely

Wellness

Kalandpark

Természetes környezet

Ajánlataink

HOTEL HUNOR SÁTORALJAÚJHELY

Hunor vendégház

Romantikus erdei szállás pároknak luxus körülmények között. A Vendégház a zöldövezetben, közvetlenül erdővel körülölelve a Hotel Hunor és a Zemplén Kalandpark szomszédságában helyezkedik el.

Hunor Pihenőhely

Kiválóan alkalmas baráti társaságok, osztálykirándulások, edzőtáborok, életmód táborok, családi rendezvények, céges csapatépítők, lebonyolítására.