Kaland

Zemplén kalandpark

Kultúra

Sátoraljaújhely

Élmények

Borászat

A szálloda a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában fekszik. Az itt található változatos lehetőségek garantálják, hogy vendégeink kikapcsolódásra és aktív kalandokra leljenek

Sátoraljaújhely és környéke rendkívül gazdag történelmi és kulturális nevezességekben, programokban, melyek kitûnõ céljai lehetnek akár egy egész napos kirándulásnak és családok illetve csoportok részére.

Magyarország leghíresebb, a világon talán legismertebb borvidéke Tokaj – Hegyalja. Lehetőséget kínálunk a borvidék bármely pincészetében, e jellegzetes borok természetes környezetben történõ kóstolására és vásárlásra.

Ajánlataink

HOTEL HUNOR SÁTORALJAÚJHELY

saját étterem

120 férőhely

Wellness

Kalandpark

Természetes környezet

Hunor vendégház

Romantikus erdei szállás pároknak luxus körülmények között. A Vendégház a zöldövezetben, közvetlenül erdővel körülölelve a Hotel Hunor és a Zemplén Kalandpark szomszédságában helyezkedik el.

Hunor Pihenőhely

Kiválóan alkalmas baráti társaságok, osztálykirándulások, edzőtáborok, életmód táborok, családi rendezvények, céges csapatépítők, lebonyolítására.

Kérjen ajánlatot

hotel Hunor Sátoraljaújhely

hotel Hunor Sátoraljaújhely

Legyen szó esküvőről vagy üzleti rendezvényről, itt megtalálja a tökéletes helyszínt. Esküvők és üzleti események szüneteiben is gondoskodunk vendégeink kényelméről. Friss kávéval, üdítőkkel és válogatott édességekkel várjuk vendégeinket.