---

Ünnepi műsor Sátoraljaújhelyben.

2021.08.18. 12:05:56

Augusztus 20-án több zenei és kulturális program lesz Sátoraljaújhelyen. A sétáló utcán és a rendezvénytéren zenekarok lépnek fel és a gyerekek részére is lesz mesejáték. A napot este negyed tizenegykor tűzijáték zárja majd.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Ákos koncert Sátoraljaújhelyben.

2019.09.12. 13:35:12

Az ősz első jelentős zenei eseménye Sátoraljaújhelyben a Városligetben lesz megtartva. Ide érkezik szeptember 20-án, pénteken Kovács Ákos, hogy megtartsa koncertjét a Zemplén-hegység lábánál fekvő kisvárosban.

 

Este nyolc órai kezdettel lép színpadra Ákos, akit jól ismer a zenei közélet. Az énekes zenész pályafutása 1987-ben indult a Bonanza Banzai nevű együttessel, melynek alapító tagja volt.

 

Énekesi mivolta mellett gitározik, dobol, hangszerel és billentyűs hangszereken is játszik, sőt zenét is szerez és dalszövegek írásával is foglalkozik. Verseket is ír. Eddig öt ilyen kötete került nyomtatásban az olvasók elé, tehát sokoldalú személyiség.

 

Több szólólemezt és albumot jelentetett meg a 32 év alatt, jelentős sikerrel. A pop és rock zene népszerű alakjaként ismerik a zenerajongók.

 

Jó néhány zenei díjat és állami kitüntetést vehetett át Ákos, eddigi munkájának elismeréséül. Ezek közül talán a legértékesebb a Kossuth-díj, melyet 2012-ben kapott meg.

 

Ezen az estén elhangzanak majd a legnépszerűbb slágerei, melyekre sokat tapsolt a közönség az eddigi koncertjein.

 

Ennek fényében komoly várakozás előzi meg érkezését.

 

Belépőjegyeket a helyi lakcímkártyával rendelkezők 1.000 Ft-os egységáron válthatnak, míg mások 3.000 Ft-tól 4.500 Ft-os árig kell, hogy fizessenek a tikettekért.

 


Design: Avasweb Kft.