---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Gyermeknap Sátoraljaújhelyen.

2016.05.21. 23:29:18

Május utolsó vasárnapján az egyik legszebb eseményt, a gyermeknapot ünnepelhetjük. Sátoraljaújhelyben már előtte való nap, május 28-án, szombaton megkezdődnek a programok a helyi városligeti parkban, „Szivárvány" elnevezés alatt.

 

Délután két órakor hívják a vendégeket a szervezők, akik bőségesen gondoskodtak eseményről a hétvégére.

 

Vásárosok és kézművesek kirakodóvására lesz a kihelyezett pavilonokban. Ezen felül íjászklub is várja az érdeklődőket, valamint BMX bemutatót is megtekinthetnek a vendégek.

 

A gyerekek szórakozása kiemelt cél, ezért különleges játszóház és vidámpark biztosítja majd ezt a kellemes tevékenységet, valamint a Zenebona társulat előadása okoz örömet a kicsiknek. Mindezeken felül lesz Buborék Show is.

 

A színpadon a művészek több fajta szórakoztató kategóriában lépnek fel. Énekesként Szűcs Juditot hallhatja a közönség és Fehérvári Gábor Alfréd, művésznevén Freddie, adja elő dalait.  A humor képviseletében Forgács Gábor előadásán tapsolhatnak a megjelentek.

 

Élő koncertet ad a Charlie Band társulata és a Chrome Rt rajongói is megtalálják szórakozási lehetőségüket.

 

Egy Fradi busz is áll majd a parkban, melyben szurkolói kártya kiváltására lesz lehetőség.

 

Jegyeket elővételben gyermekek részére 500 Ft-os áron lehet váltani, a felnőtt belépők pedig 800 Ft-ba kerülnek, míg a helyszínen 800 Ft lesz a gyerekjegy és 1.200 Ft a felnőtt belépők ára.

 


Design: Avasweb Kft.