---

Ünnepi műsor Sátoraljaújhelyben.

2021.08.18. 12:05:56

Augusztus 20-án több zenei és kulturális program lesz Sátoraljaújhelyen. A sétáló utcán és a rendezvénytéren zenekarok lépnek fel és a gyerekek részére is lesz mesejáték. A napot este negyed tizenegykor tűzijáték zárja majd.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Köszönti Önt a Hotel Hunor****!

 

Szállodánkat azoknak ajánljuk, akik pihenésük során szívesen ötvözik egy hegyvidéki szállás szépségeit, a legmagasabb szintű wellness szolgáltatások kényeztetésével.

 

Masszázs és friss levegő; szauna és rigófütty; úszás és erdei séta. Hosszan sorolhatjuk azokat a kellemes dolgokat, amikkel kedveskedni tud egy hotel, ha jól felszerelt és wellness, Zemplén egyik legszebb részén, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy aljában.

 

Hegyvidéki szállás Zemplénben

 

Sátoraljaújhely a történelmi Zemplén vármegye fővárosa, és ma is a térség egyik legjelentősebb városa. Hegyvidéki környezetben fekszik, a Zempléni-hegység hét hegye veszi körül. Ezek közül legnagyobb a Magas-hegy, melynek lábánál, szálláshelyünkön kívül egy kalandpark is található, többek között nyári bobpályával és libegővel. Így nagy a választék, ha vendégeink a zempléni túrázáson vagy erdei sétán túl további aktivitásra vágynak.

 

Sokoldalú wellness Zemplénben, a Hotel Hunorban

 

A Hotel Hunor egy jól felszerelt, négy csillagos szálloda, amely rendelkezik minden olyan szolgáltatással, amire feltöltődni vágyó vendégeinknek igénye lehet. A pezsgőfürdőtől az úszómedencén át a szaunáig, a teljes, hagyományos wellness kínálatot nyújtjuk. Játékos kedvű vendégeink számára pedig bowling, teniszpálya, csocsó és biliárdasztal is rendelkezésre áll.

 

Kedves Látogató!

 

Ha kedvet kapott, hogy ezen a hegyvidéki szálláshelyen pihenjen, örömmel várjuk foglalását.

 

Orosz Violetta - Hotel Hunor ****
Recepció: 47/657-031; 47/657-030

 


Design: Avasweb Kft.