---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

St. Martin koncert Sátoraljaújhelyen.

2015.12.10. 17:14:28

A Zempléni-hegység lábánál fekvő kisvárosba, Sátoraljaújhelybe látogat december 20-án, aranyvasárnap St. Martin, hogy megtartsa ünnepi koncertjét.

 

A helyszín ezúttal nem a megszokott Latabár Színház lesz, mint más előadások esetében oly sokszor, hanem a Római Katolikus Nagytemplom. A fellépés 18 órakor kezdődik.

 

A művész pályafutása a nyolcvanas évek derekán kezdődött. Ekkor még zenekarokban játszott és 1994-ben indult el szóló énekesi pályája.

 

Fő műfaja a pop-rock és a jazz, valamint a világzene. Több hangszeren is játszik, de ezek közül is kiemelhetjük a pánsípot. Nagyon különleges és szép dallamot lehet játszani ezen a ritkán használt hangszeren és ez St Martinnak kiválóan sikerül. Koncertjeit általában a megszokottaktól eltérő helyeken tartja, mert ez illik az egyéniségéhez.

 

Dalai arany, gyémánt és platinalemezek kiadását érték el, így természetes, hogy a művész közkedvelt, népszerű és komoly érdeklődés előzi meg érkezését Sátoraljaújhelybe.

 

A Nagytemplom belső elrendezése és kisugárzása alkalmas ilyen jellegű zenei rendezvények megtartására.

 

Jegyeket elővételben 1.000 Ft-os áron lehet váltani, míg közvetlenül az előadás előtt 1.500 Ft-ot kell fizetni a belépőkért.

 

 


Design: Avasweb Kft.