---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Vadkolbász Töltő Fesztivál Mikóházán.

2015.12.02. 23:10:50

Sátoraljaújhelytől 9 kilométerre találjuk Mikóházát. Ebben a kis községben történelmi pincesorok helyezkednek el, melyek előterében több érdekes esemény, rendezvény zajlott a közelmúltban.

 

December 5-én, szombaton Vadkolbász Töltő Fesztiválra invitálják a vendégeket. Idén kerül ötödik alkalommal megrendezésre ez a gasztronómiai és szórakoztató esemény.

 

Már délelőtt 9 óra 30 perckor elkezdődik a programok hosszú sora. Egy igazi disznóvágás folyamatát követhetik nyomon a vendégek és megkezdődik a kolbásztöltő verseny is.

 

A hivatalos megnyitó 11 órakor lesz. Ezután vásári komédiások és gólyalábasok szórakoztatják a megjelenteket.

 

Délben érkezik a Mikulás és megajándékozza a gyerekeket.

 

Délelőtt tizenegy és délután négy óra között egymást követik a programok. Lesz vadtöltő és fogópálinka verseny, trófea kiállítás és kóstolási lehetőség az Ízőrző Egyesület által főzött ételekből. Ezen kívül vadászati természetfotó kiállítást is megtekinthetnek a vendégek, valamint a pálinkaház is érdekes látnivalót nyújt majd.

 

A szervezők, ez alkalommal is kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekek szórakoztatására, a Mikulás érkezésén és ajándékosztásán felül több más játék és műsor beiktatásával.

 


Design: Avasweb Kft.