---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Tavaszi Borvásár és majális Sátoraljaújhelyen

2015.04.27. 16:04:01

Május elsején a majálisokra jellemző hangulatra rendezkednek be a városok többségében. Így történik ez a Zempléni-hegység lábánál fekvő Sátoraljaújhelyen is. A tavalyi évhez hasonlóan az Ungvári Pincesoroknál rendezik meg a majálist, melyet egybekötnek a Tavaszi Borvásár és pincemustra eseményével.

 

Több borospince kinyit és kóstolásra kínálja a Tokaj-Hegyaljára jellemző minőségi borokat, természetesen vásárlási lehetőséggel.

 

Az ünnepi események kiterjednek a felnőttek szórakozása mellett a gyerekek játéklehetőségeire is. Játszóházakban érezhetik jól magukat az apróságok és lesz pulyapopp is.

 

A mazsorettek bemutatója szinte minden korosztály részére remek szórakozást nyújthat.

 

Több kirakodó sátorban kaphatók lesznek a gasztronómiai különlegességek és kézműves termékek valamint apró ajándéktárgyak. A borzderes kolbász és a krumplilángos mellett megtalálhatjuk itt a csemegének számító kürtös kalácsot is. A borok vagy egy kupica pálinka okozta jó étvágy után tehát van lehetőség a bő étkezésre.

 

Íjászbemutatót is rendeznek, valamint a különlegesnek számító lopózási versenyt. Ezeken túlmenően táncház is színesíti a programot.

 

A zenét kedvelők részére koncerteket tartanak az alkalmilag felállított kis színpadon.

 

Jó szórakozást kívánunk!

 


Design: Avasweb Kft.