---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Művészeti Gála Sátoraljaújhelyen

2015.03.21. 00:25:56

Sátoraljaújhelyen, március 27-én, pénteken kerül megrendezésre az alapfokú Művészeti Gála, melynek fő közreműködője a helyi Kazinczy Ferenc Általános Iskola, valamint az Alapfokú Művészeti Tanintézmény. A helyszínt a Kossuth-közben megtalálható Latabár Színház biztosítja.

 

A teljes program vezetője Schweitzer Tamás lesz, akiről sokat hallhattunk már ebben a témában.

 

A másik, érdeklődéssel várt esemény, mely komoly említést érdemel, a Népmesemondó Verseny megrendezése. Ezt a műfajt különösen kedveli a magyar közönség. Népies formában adják elő túlnyomó részét ezeknek az elbeszéléseknek és ez is emeli az érdeklődés szintjét. Fő szervező a Garabonciás Művészeti Alapítvány. Ezt a versenyt a Bokréta Művészeti Iskolában tartják meg.

 

Mindezek mellett a Széchenyi-téren található, II. Rákóczi Ferencet ábrázoló szobor megkoszorúzása is szerepel a programok sorában, a Rákóczi Szövetség Szervezésében.

 


Design: Avasweb Kft.