---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Snow Show Sátoraljaújhelyen.

2015.02.01. 17:31:11

A tél egyik fontos eseménye az idénynek megfelelő sportágaknak való hódolás. Így történik ez Sátoraljaújhelyben is, ahol szép számmal akadnak hegyek a Zemplén lábánál.

 

A Zemplén Kalandparkban kerül megrendezésre az idei Snow Show, a Hegyisport Klub közreműködésével, február 13-án, pénteken 14 órakor. A rendezvény, egészen vasárnap délutánig tart majd. A három nap alatt mindenki kedvére hódolhat a hófödte tájak által nyújtott téli sportolási lehetőségeknek. Ide soroljuk elsősorban a síelést, de a szánkó és a hódeszka sem maradhat le ezek említésekor.

 

Vannak, akik még csak most tanulják, és lassan kezdik megkedvelni ezeket a tevékenységeket. Részükre, rendelkezésre állnak oktatók a síelés tudományának elsajátítására.

 

A programok sorában említhetjük a III. Boda Pál Kupa síversenyt, melyet komoly érdeklődés előz meg.

 

Szendrő Szabolcs és Babcsán Gábor hegymászók előadást tartanak az 1989-es Nagyfalas expedícióról, melynek mindketten személyes résztvevői voltak. Ez az úti beszámoló is sokakat érdekelhet.

 

Tombolasorsolást is tartanak a programok között nagy nyereményekkel. A fődíj két, Ausztriába szóló négy személyes, síút lesz. Ezen felül további nyeremények várnak azokra, akik tombola jegyeket váltanak.

 

Ez a három nap teljes egészében a tél szépségeiről szól majd, sportolással egybekötve, az egészséges életmód jegyében.Design: Avasweb Kft.