---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Programajánló: Szent Erzsébet Ház

2013.10.30. 10:37:13

Sárospatakon, a Szent Erzsébet út 13 szám alatt található, a régi Római Katolikus elemi iskola helyén, a Szent Erzsébet Ház.

 

A város szülötte Árpádházi Szent Erzsébet. A róla elnevezett épületen beül kapott helyet a Múzeumi Könyvtár és az ismert Egyházi Gyűjtemény, melynek túlnyomó részét a helyi egyházközség műtárgyai alkotják.

 

Nagyon sokan látogatnak ide megtekinteni ezeket az alkotásokat.

 

„Miért hiszek?" címszó alatt a Római Katolikus Egyház előadássorozatot rendez a „Hit éve" alkalmából. A kezdési időpontok minden hónap második keddjén vannak, délután 5 órakor.

 

Tudósok, neves művészek és hétköznapi emberek vallanak az elvégzett munkájuk és a hitben található kapcsolatok tekintetében. November 12.-én például Dr. Bagdy Emőke, pszichológus tart előadást.

 

Az előadásokon való részvétel és a teljes tárlat megtekintése díjmentes. Vasárnap zárva tart az intézmény, a hét többi napján azonban reggel nyolc órától este hatig áll a látogatók rendelkezésére.

 

A felsoroltak megtekintéséhez, nagyon hasznos és kellemes időtöltést kívánunk.

 

 


Design: Avasweb Kft.