SZOLGÁLTATÁSAINK


Hitvallásunk az, hogy a vendégeinket a legszélesebb körû, legjobb színvonalú szolgáltatásokkal várjuk. Arra az esetre is, ha süt a nap, vagy ha esik az esõ, fúj a szél. A mi vendégeinknek elégedetten, élményben gazdagon kell távozni, meghitt környyezetbõl.

 

Saját szolgáltatásaink felsorolás jelleggel: rendezvényszervezés, étterem, borozó, zárt parkoló, belsõ uszómedece, pezsgõfürdõ, szauna, masszázs, bowling, csocsó, biliárd, konferencia terem, sí tároló, tenisz pályák, internet lehetõség, napozó terasz, grill terasz, saját park és erdei sétány, idegen- vezetés, látvány tó, diétás étkezés lehetõsége, disznóvágás, stb.


Szállodán kívüli szolgáltatások: téli-nyári sí és bobpálya, hófánk, kalandpark, cross, quad, buggy, természetjáró tanösvény, paint ball, horgászat, lovaglás, lovas kocsizás, íjászat, apró- és nagyvad vadászat, vadaskert, borkóstolás-borospince látogatás, gyógyfürdõ, fogászat, múzeumok és kiállítások, emlékparkok és kastélyok, vallási kegyhelyek, vízi túra, fesztiválok, kilátók.

 


Design: Avasweb Kft.