Üdvözli Önt a Hunor Wellness Hotel Sárospatak szomszéd városából!

 

A négycsillagos szállás Sárospatak városától mindössze 10 kilométerre található, Sátoraljaújhelyen, hegyvidéki környezetben, a Magas-hegy lábánál.

 

Sárospatak és Sátoraljaújhely az egykori Zemplén Vármegye mai magyarországi részének két legnagyobb és legjelentősebb városa.

 

A Bodrog folyó SárospataknálE két város, turisztikai szempontból remekül kiegészíti egymást, így hotelünk vendégei közül sokan ellátogatnak Sárospatakra is egy-egy kirándulásra vagy fürdőzésre. Sőt, visszatérő vendégeink között olyanok is szép számmal vannak, akik eredetileg Sárospatakot tűzték ki üdülésük színhelyéül, elsősorban termálfürdője és híres vára miatt. Aztán a térképet nézegetve elgondolkodtak, hogy a Zempléni-hegység erdős vidékei csak pár kilométerre vannak, és nincs pihentetőbb, mint az erdei környezet, a friss levegő, és ha minden reggel madárdalra ébredhetünk. Ezért nálunk szállnak meg, Sátoraljaújhelyen, így a szállás Sárospatak termál fürdőjétől 10 percre van autóval.

 

Wellness Sárospatak közelében

 

A Hunor Hotel Sárospatakhoz való közelsége azért is kiváló adottság, mert szállodánk jól felszerelt wellness részleggel rendelkezik, és nagy hangsúlyt fektetünk ilyen jellegű szolgáltatásainkra (masszás, uszoda, szauna, szolárium, jakuzzi). Egy kellemes, wellness programokkal eltöltött napnak pedig remek megkoronázása lehet a termál fürdőzés.

 

Kilátás a linegőről a fák közöttSárospatakon tehát, sok minden más mellett van egy szép állapotú kora újkori vár (Rákóczi vár), egy vadregényes folyó (Bodrog) és egy híresen jó vizű termálfürdő (Végardó). A hegyköz kapujának is nevezett Sátoraljaújhelyen pedig a Zempléni-hegység egyik legszebb része, jó levegő, kaland-túra park, libegő, bobpálya és kilátó, melyről páratlan látványt nyújt a zempléni táj.

 

Ez a sokszínűség teszi ezt a régiót különösen vonzóvá a szállást keresők körében.