---

Zempléni Fesztivál Sárospatakon

2020.08.09. 23:47:00

Július 14-én, pénteken kezdődik Sárospatakon és más helyszíneken is, a Zempléni Fesztivál. Több zenekar és egyéni fellépő szórakoztatja majd a vendégeket kilenc napon át. Színházi közvetítések is szerepelnek a programban.

tovább...

---

Zempléni Fesztivál Sátoraljaújhelyben

2020.08.09. 23:01:24

Augusztus 15-tól egészen 23-ig a Zempléni Fesztivál keretein belül Sátoraljaújhelyben több zenei előadást tekinthet meg a felnőtt korosztály, de a gyerekeknek is lesz Játszóház és bábszínházi előadások. Mazsorettek előadása és hegedűvirtuózok bemutatója is szerepel a programban.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Zempléni Fesztivál Sárospatakon

2020.08.09. 23:47:00

Augusztus 14-én, pénteken veszi kezdetét a Zempléni Fesztivál. Sárospatakon kiállításokkal kezdődik a programok sora, Horváth Kinga grafikusművész és a P art Művészcsoport közreműködésével.

 

A kicsik részére is több gyermekprogram lesz a pénteki nap folyamán. Az egyik mesejáték címe: Violin király és Hanga királykisasszony.

 

A hangversenyek kedvelői sem maradnak szórakozás nélkül ezen a napon. Este pedig jazz zene gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról, a Kollmann Gábor Quintet fellépésével.

 

A fesztivál második napján, szombaton Marczi Mariann zongoraestje kerül megrendezésre. Ezen a napon Sátoraljaújhelyben is lesz említésre méltó előadás. Itt Tóth Vera lép fel a Budapest Jazz Orchestra társulatának kíséretében.

 

Vasárnap Sárospatakon a Pázmándi Gergely trió műsorán tapsolhat a közönség, majd este színházi közvetítés lesz. Molnár Ferenc: Ibolya című darabját tekinthetik meg a vendégek és ismét lesz esti jazz. Ez alkalommal a Rodek Balázs trió szórakoztatja a publikumot.

 

A keddi napon lép fel Malek Andrea és Csillag Katalin, másnap pedig a Babra zenekaré a színpad.

 

Augusztus 20-én és 21-én is a zene lesz a figyelem középpontjában.

 

Egészen a fesztivál végéig még több neves fellépő tart előadást, így szinte valamennyi korosztály számára biztosított lesz a jó szórakozás.

 


Design: Avasweb Kft.