---

Zempléni Fesztivál Sárospatakon

2020.08.09. 23:47:00

Július 14-én, pénteken kezdődik Sárospatakon és más helyszíneken is, a Zempléni Fesztivál. Több zenekar és egyéni fellépő szórakoztatja majd a vendégeket kilenc napon át. Színházi közvetítések is szerepelnek a programban.

tovább...

---

Zempléni Fesztivál Sátoraljaújhelyben

2020.08.09. 23:01:24

Augusztus 15-tól egészen 23-ig a Zempléni Fesztivál keretein belül Sátoraljaújhelyben több zenei előadást tekinthet meg a felnőtt korosztály, de a gyerekeknek is lesz Játszóház és bábszínházi előadások. Mazsorettek előadása és hegedűvirtuózok bemutatója is szerepel a programban.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Zempléni Fesztivál Sátoraljaújhelyben

2020.08.09. 23:01:24

Augusztus közepéhez közelegve az ország több pontján elkezdődik a Zemplén Fesztivál, ahogyan ez már 15-én kezdetét veszi Sátoraljaújhelyben.

 

Egészen augusztus 23-ig, minden délután hat órától játszóház várja a gyerekeket a Rendezvénytéren, kis kézműves udvarral. 15-én, szombaton 18 órakor pedig már egy bábszín házi előadást tekinthetnek meg a kicsik, „Vitéz László és az elátkozott malom" címmel. A Burattino társulat mutatja majd be a mesejátékot. Este nyolctól Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra koncertje kerül megrendezésre. Másnap, vasárnap ugyancsak 18 órától a „Kismalac és a farkasok Című bábszínházi előadás szórakoztatja majd a kicsiket. Ugyanilyen rendszer szerint követik majd egymást az előadások Augusztus 20-ig, az ezt követő hosszú hétvégén pedig még színesebb és változatosabb programokkal várja a rendezőség valamennyi korosztályt. Itt lesz az Illés emlékzenekar, a Mohikán együttes, a Kelet Brass Band csapata, az Abba Sisters, a Kiss Kata zenekar és fellép a helyi Crystal együttes is.

 

Több szabadtéri filmvetítésre is sor kerül. Ezenkívül elhangzanak majd retró slágerek, melyekre elsősorban az idősebbek szívesen emlékeznek vissza.

 

Mazsorett tánccsoport bemutatóján is tapsolhat a közönség, valamint hegedűvirtuózok játékában is gyönyörködhetnek majd a megjelentek.

 


Design: Avasweb Kft.