---

Ünnepi műsor Sátoraljaújhelyben.

2021.08.18. 12:05:56

Augusztus 20-án több zenei és kulturális program lesz Sátoraljaújhelyen. A sétáló utcán és a rendezvénytéren zenekarok lépnek fel és a gyerekek részére is lesz mesejáték. A napot este negyed tizenegykor tűzijáték zárja majd.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

TNT koncert Sárospatakon.

2019.08.14. 00:53:23

Sárospatak városában a „Vizikapu" elnevezést viselő hely a Bodrog folyó partjánál található. Az elmúlt időszakban több rendezvénynek is otthont adott és ez a jövőben is így lesz.

 

A soron következő előadás augusztus 19-én, hétfőn lesz este kilenc órai kezdettel. Az ünnep előtti estén a TNT zenekar ad koncertet.

 

Az együttes 1994-ben alakult Dobrády Ákos vezetésével és egészen 2005-ig aktívan zenéltek. A másik tag Takács András volt 1996-ig, majd őt Zuber Krisztián váltotta. Származási helyük Győr városa.

 

Tizenhét nagylemezük jelent meg a bő húsz év alatt, ebből egyik platinalemez lett. Zenéjük a rock kategóriájába tartozik. Ezen belül az easy-pop és a pop-rock tekinthető térhódítónak.

 

A Vizikapu látványos szórakozóhely és főleg a fiatalok körében közkedvelt. Az itt felállított szabadtéri színpadon lépnek majd fel a zenészek és minden bizonnyal sikeresen szerepelnek majd a bő egy órásra tervezett koncerten.

 

A nyár vége felé közeledünk ugyan, de ez nem jelenti a zenei szezon végét. A szervezők még több hasonló jellegű rendezvénnyel kívánnak a közönség kedvében járni.

 

A koncertre belépőjegyeket elővételben 500 Ft-os áron lehet váltani, míg közvetlenül az előadás kezdete előtt 1.000 Ft-ba kerülnek a tikettek.

 


Design: Avasweb Kft.