---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Szent István napi ünnepségek Sátoraljaújhelyben

2018.08.15. 00:09:42

Augusztus 20-án hazánk valamennyi nagyvárosában ünnepségekre kerül sor. Az új kenyér tiszteletére Sátoraljaújhelyben is több rendezvényen vehetnek részt a látogatók.

 

Már az ünnepet megelőző hétvégén is több sztár lép fel, a Rendezvénytéren több mint egy hete felállított színpadon. Koncertet ad többek között, Szekeres Adrienn és Takács Nikolas is.

 

Az ünnep napján már a délelőtti órákban is megtalálhatók lesznek az ilyenkor elmaradhatatlan sátrak, melyekbe ajándéktárgyak és édességek kaphatóak első sorba, de lesz a gyerekeknek játszóház és arcfestés is. A felnőttek részére borudvar biztosítja majd a jó hangulathoz szükséges nedűket, melyekre jó ételek fogyasztására is lesz lehetőség.

 

Délután fél hattól Szent Korona hőlégballon bemutatót tekinthetnek meg a vendégek.

 

Negyed héttől az új kenyeret áldja majd meg Gubala Róbert esperes, ezt követően pedig Polyák Lilla mutatja be zenés műsorát a színpadon 18 óra 45 perces kezdettel.

 

Fél nyolckor a Four Fathers énekegyüttes lép fel a zenerajongók előtt. Fél órával ezt követően a Latabár Teátrum tagjainak közreműködésével egy látványos zenes előadás lesz"Te kit választanál?" címmel.

 

Ezt a szép ünnepnapot a szokásoknak megfelelően látványos tűzijáték zárja majd, este fél tíz magasságában.

 


Design: Avasweb Kft.