---

Szent István napi ünnepségek Sátoraljaújhelyben

2018.08.15. 00:09:42

Augusztus 20-án Sátoraljaújhelyben több ünnepi program és zenei előadás, koncert várja a vendégeket. A gyerekeknek játszóház, arcfestés, a felnőttek részére borudvar segíti elő a kellemes szórakozást. Este tűzijátékkal ér véget az Új Kenyér ünnepe.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Majális Sátoraljaújhelyben.

2018.04.27. 11:53:01

A május elsejét az ország szinte valamennyi pontján majálissal ünneplik az emberek. Így zajlik ez le Sátoraljaújhelyben is az idei ünnepen.

 

Több éve már, hogy a Városliget területén rendezik meg ezt a szórakoztató eseményt, ahogyan ebben az évben is történik majd. Mindennek az önfeledt szórakozásról, vidámságról és kikapcsolódásról kell szólni május első napján.

 

Remélve, hogy az időjárás a kegyeibe fogad minket, azaz szép napsütéses idő lesz, több programmal is készültek a szervezők. A nap jelmondata: „Ujjé a ligetben".

 

A gyerekeknek lesz játszóház, arcfestés, különböző apróbb játékok és dodzsem. Ezeken felül zsákbamacska és vattacukor árusítás. Több pavilonban ajándéktárgyak és édességek széles választéka áll majd a vendégek rendelkezésére. Kézműves

termékeket is találhatnak majd az ilyen irányú érdeklődők.

 

Az ételek és italok kínálata is megfelelő lesz, valamennyi korosztály számára.

 

Az ellátás mellett a színpadon fellépő művészek is gondoskodnak a jó hangulatról. Hallhatják a látogatók Rácz Gergőt és az Inox zenekar koncertjét is megtekinthetik azok, akik ezt a tavaszi napot választották arra, hogy saját maguknak és családjuknak kellemes programot találjanak.

 

A teljes rendezvényen való részvétel és a játékok használata is díjtalan lesz.

 


Design: Avasweb Kft.