---

Szent István napi ünnepségek Sátoraljaújhelyben

2018.08.15. 00:09:42

Augusztus 20-án Sátoraljaújhelyben több ünnepi program és zenei előadás, koncert várja a vendégeket. A gyerekeknek játszóház, arcfestés, a felnőttek részére borudvar segíti elő a kellemes szórakozást. Este tűzijátékkal ér véget az Új Kenyér ünnepe.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Húsvéti Játszóház Sátoraljaújhelyben

2018.03.15. 20:13:54

Sátoraljaújhelyben is nagyon fontos szempont a gyerekek szórakoztatása.

 

Március 27-én, kedden kezdődik a két napos játszóház az apróságok részére.Az első napon reggel kilenc órai kezdettel vetítik a Ludas Matyi című rajzfilmet a Pódiumteremben, 11 óra 30 percig, mely különleges népszerűségnek örvend.

 

Ezt követően indul a Játszóház tényleges programsorozata. Különféle Húsvéti díszek készítésében vehetnek részt az apróságok.

 

Az arcfestés is kedvelt szórakozásnak számít és ezen a két napon erre is lesz lehetőség. Szintén rendkívül népszerű és aktuális tevékenység a tojásfestés. Az ünnep egyik fénypontja ez az esemény, azért, hogy a locsolkodók minél színesebb szebb tojást kaphassanak, ha tiszteletüket teszik a lányos háznál és öntözködnek.

 

Nem kevésbé kedvelt és kedves szokás a kicsik körében a nyuszi simogatás. A türelmes kis állatokat szinte bármennyi ideig lehet babusgatni.

 

Az ünnepi eseményre belépődíjat nem kell fizetni, csupán egy főtt vagy kifújt tojást kell magával vinnie annak, aki részt akar venni a játékokon.

 

A gyerekek nagyon várják a Játszóházat és biztos, hogy nem fognak csalódni, ahogyan az a korábbi években is történt, hasonló események megrendezésekor.

 


Design: Avasweb Kft.