---

Szent István napi ünnepségek Sátoraljaújhelyben

2018.08.15. 00:09:42

Augusztus 20-án Sátoraljaújhelyben több ünnepi program és zenei előadás, koncert várja a vendégeket. A gyerekeknek játszóház, arcfestés, a felnőttek részére borudvar segíti elő a kellemes szórakozást. Este tűzijátékkal ér véget az Új Kenyér ünnepe.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Színházi előadás Sátoraljaújhelyben

2018.02.15. 07:22:15

A kulturális programok Sátoraljaújhelyben élen állnak a rendezvények sorában. Ez elsősorban a színházi előadásokban mutatkozik meg.

 

Február 21-én, szerdán a Gergely Theáter Társulat érkezik a zempléni kisvárosba, hogy előadjon egy zenés vígjátékot.

 

Johnnie Mortimer és Brian Cooke szerzeménye kerül színpadra, „Pasik a pácban" címmel. A darab két részből áll és este hét órakor kezdődik a helyi Latabár Színházban.

 

A történet két férfi kicsapongásáról szól, akik kihasználják az alkalmat, hogy átmenetileg magukra maradtak, mert az asszonyok elutaztak. Ekkor kerülnek igazi pácba. A cselekmény mulatságosan alakul, ahogyan annak egy vígjátékban történnie kell.

 

Azok, akik erre az estére ezt a programot választották biztosan nem fognak csalódni és az előadás legalább olyan sikeres lesz, mint az eddigiek, melyeket az újhelyi közönség a korábbiakban láthatott.

 

A darab rendezője Gergely Róbert. Ismert színészeket láthat a közönség. Többek között a TV „Barátok közt" című sorozatából jól ismert Csomor Csillát és R. Kárpáti Pétert, de itt lesz Heller Tamás, Csonka Zsuzsanna, Rátonyi Hajni és Beleznay Endre is.

 

Az előadásra a bérletek érvényesek, a belépőjegyek ára pedig egységesen 3.000 Forint lesz.

 


Design: Avasweb Kft.