---

Déryné program Sátoraljaújhelyben

2021.07.11. 23:34:30

Sátoraljaújhelyben július 14-én, szerdán kezdődik a Déryné Program, melynek keretein belül több helyszínen négy napon át zajlanak majd az események. Több fellépő szórakoztatja a vendégeket és néhány színházi előadás is szerepel a programok hosszú sorában.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Szilveszter Sátoraljaújhelyben

2017.12.27. 12:08:36

Az év utolsó napján, szilveszterkor a bohókás vidám hangulat a fő szempont mindenhol. Így van ez a Zemplén-hegység lábánál fekvő kisvárosban, Sátoraljaújhelyben is.

 

A néhány éve kialakított és impozáns főtéren rendezik meg a műsorokat, ahogyan sok más esetben, ünnepségek alkalmával.

 

Az első fellépő DJ Tóth Csaba lesz, aki Retró Sláger- party keretein belül adja meg az alaphangot a vidám mulatozáshoz, körülbelül 23 órai kezdéssel.

 

Erre folyamatosan táncolhatnak, szórakozhatnak a megjelentek egészen az újév beköszöntéig. A polgármesteri köszöntő után, a szokásoknak megfelelően tűzijáték lesz. Ennek látványossága garantálja majd a hozzá fűzött remények megvalósulását.

 

Ezt követően kerül sor a sztárvendég, Varga Viktor előadására. A meghívott énekes 2010-ben adta ki első albumát, amit három éven át még öt lemez követett.

 

Pályafutásának évei alatt két alkalommal elnyerte a Fonogram-díjat és népszerűsége jelentősen megemelkedett. Azóta több sikeres előadáson van túl és zenéje megfelel majd az újévköszöntő, pezsgős hangulatának. Műsorában elhangzanak majd a jól ismert, kedvelt dalai.

 

Az utcabál a hajnali órákig tart majd, vagyis amíg a vidám hangulat tart és a vendégek jól érzik magukat.

 


Design: Avasweb Kft.