---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Csézy koncert Sátoraljaújhelyben.

2017.12.11. 21:00:02

A Zemplén-hegység lábánál fekvő kisváros, Sátoraljaújhely is készül Karácsony ünnepére. Ezt a kulturális rendezvények szervezése is alátámasztja.

 

December 17-én, aranyvasárnap Csézi Erzsébet, ismertebb nevén Csézy, érkezik ide, hogy megtartsa adventi koncertjét a Helyi Római Katolikus Nagytemplomban, este hét órai kezdettel. Itt az elmúlt években fellépett már St Martin és Zsédenyi Adrienn is, komoly sikerrel.

 

Ez a helyszín kiválóan alkalmas a szép dallamú, lírikus dalok előadására. Ebben a művésznő élen jár a hazai énekesek sorában. Alt hangú popénekesként kedvelte meg a közönség.

 

Csézy pályafutása tíz évvel ezelőtt kezdődött. Egy évvel később a „Szívverés" című dalával megnyerte a Televízió Eurovíziós Dalversenyét. Az eredménye alapján ő utazhatott Belgrádba a világversenyre, ahol szintén nem vallott szégyent.

 

Az elmúlt évek során három zenei album megjelenése fűződik a nevéhez és hét videoklip került bemutatásra. Népszerűsége folyamatosan nőtt.

 

Dalaiban a szerelem és az olykor ezzel járó csalódás ötvözete szólal meg és ezek komoly hatással vannak a zenekedvelőkre, ezért érkezését komoly várakozás előzi meg.

 

A zenei előadásra belépőjegyeket elővételben 1.500 Ft-ért lehet váltani, míg a helyszínen 2.000 Ft-ot kell fizetni a belépőkért.

 


Design: Avasweb Kft.