---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Vad-és halétel főzőverseny Sátoraljaújhelyben.

2017.06.14. 21:43:44

Sátoraljaújhelytől 5km-re található Széphalom, mely közigazgatásilag a városhoz tartozok. A Kazinczy kertben kerül megrendezésre XV. alkalommal a Vad-és halétel főzőverseny, Vadásznappal egybekötve, június 24-én, szombaton.

 

Délelőtt háromnegyed tízkor kezdődnek a programok a Holdfény mazsorett csoport hívogató bemutatójával, majd 11 óra 30 perckor a favágó verseny következik.13 órakor jó ebédhez szól majd a nóta Bognár Gyula zenéjével.

 

Szűk fél órával ezt követően vadászkutya bemutatót láthatnak a vendégek.

 

Három órakor lép fel Mario, a harmonikás. Ezzel egy időben a kisszínpadon bábszínházi előadást láthatnak a gyerekek, ezt pedig Solymász bemutató követi.

 

Fél ötkor a TV „Barátok közt" sorozatának sztárjai lépnek fel a nagyszínpadon. Láthatják R.Kárpáti Pétert, Szőke Zoltánt és Domokos Lászlót.

 

Negyed hattól Vadász-Íjász bemutatót tekinthetnek meg a látogatók, majd este fél héttől Zoltán Erika koncertje zárja a napot. A műsorvezető Vágó Piros lesz.

 

A főzőverseny mellett lesz pálinka verseny is, népi játékok, a kicsik részére pedig Vadászgörény simogató. Az elkészített finomságokat az Ízek Udvarában lehet megkóstolni.

 

Lesz Kézműves Játszóház és körhinta, valamint póni lovaglás, elsősorban a gyerekek részére.

 

A Futrinka kisvasút óránként közlekedik Sátoraljaújhely sétáló utcájából Széphalomba és vissza.


Design: Avasweb Kft.