---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Vadfőző verseny, Sátoraljaújhely - Széphalom, 2013.

2013.06.16. 19:19:32

Sátoraljaújhelytől négy kilométerre található Széphalom. Ennek a helységnek legszebb része a Kazinczy-kert. Sok kirándulót vonz hosszú idő óta ez a park.

 

Itt kerül megrendezésre, idén tizenegyedik alkalommal a Nemzetközi Vadfőző verseny. Az esemény időpontja június 22. szombat.

 

Az összejövetel nem elsősorban a versenyről, sokkal inkább a családi szórakozásról szól majd. Többféle rendezvényre kerül sor a nap folyamán. Ezek közül is kiemelkedően érdekesnek számít a fafűrészelő verseny.

 

A kertben felállított színpad ad helyet a sokrétű műsorszámoknak. A park fái alatt több család és baráti társaság, közösség rendezkedik be, bográccsal, főzési kellékekkel, összetevőkkel felszerelkezve.

 

A tényleges verseny gyakorlati része már délelőtt kezdetét veszi. A nevezők ekkor kezdik el főzni a gasztronómiai különlegességeket.

 

Lehet indulni a főzőversenyen amatőröknek, külön kategóriában szakácsoknak, ugyanakkor vadászok is adhatnak le nevezést saját ágazatukban.

 

A vadételek elkészítése jelenti a fő eseményt, de az idén első alkalommal szerveznek versenyt halfőzésben is.

 

A nap folyamán nem csak a felnőttek részére terveznek szórakozást a rendezők, hanem a gyerekek számára is sok érdekes látnivalót és játéklehetőséget tartogat ez a nyári szombat.

 

Az eddigiek folyamán valamennyi Vadfőző verseny nagy sikert aratott.

 

Természetesen mindenki reménykedik a kedvező időjárásban, ami a legnagyobb mértékben befolyásolja a rendezvény nyugodt lebonyolítását és a zavartalan hétvégi kikapcsolódást.

 

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek! Hotel Hunor**** - Szállás Sátoraljaújhelyben.

 


Design: Avasweb Kft.