---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Színházi előadás Sátoraljaújhelyben

2017.03.20. 19:17:21

A Zemplén-hegység lábánál fekvő kisváros, Sátoraljaújhely sok sikeres színházi előadást rendezett már meg valamennyi évadban.

 

A helyi Latabár Színház ez alkalommal március 22-én, szerdán fogadja a közönséget. Az előadás a megszokottak szerint este hét órakor kezdődik.

 

Miles Tredinnick szerzeménye kerül színre, melynek címe: Elvis, Oltár, Miami avagy félmillió dollár gazdát keres. Két felvonásban mutatják be a fővárosi Bánfalvy Stúdió ismert színészei ezt a vígjátékot, mely egy olyan téma körül forog, ami a köznapi életben jelentős szerepet játszik sokak életében. A pénzhajszáról van szó, és ez már elég egy mókás történethez.

 

A szereplők között van Hujber Ferenc, Kiss Ramóna, akiket a televízióból is jól ismernek a nézők, valamint Vastag Tamás, Bánfalvy Ági, Urmai Gábor és Harmath Imre. Utóbbi a darab rendezőjeként is kimagasló szerepet vállalt a darab sikerének érdekében.

 

Azok a színházkedvelő nézők, akik ezt a tavaszi estét választják a művelődés ilyen irányú fokozására, minden bizonnyal felejthetetlen estét tölthetnek el a művészekkel.

 

Az előadásra természetesen érvényesek az éves bérletek, a belépőjegyekért pedig egységesen 3.000 Ft-ot kell fizetni.

 


Design: Avasweb Kft.