---

Szent István napi ünnepségek Sátoraljaújhelyben

2018.08.15. 00:09:42

Augusztus 20-án Sátoraljaújhelyben több ünnepi program és zenei előadás, koncert várja a vendégeket. A gyerekeknek játszóház, arcfestés, a felnőttek részére borudvar segíti elő a kellemes szórakozást. Este tűzijátékkal ér véget az Új Kenyér ünnepe.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Jótékonysági koncert Sátoraljaújhelyben.

2017.02.14. 14:16:19

A Zemplén-hegység lábánál fekvő kisvárosban, Sátoraljaújhelyben is fontos a jótékonykodás. Ennek szellemében rendeznek egy igazi rock estet a helyi Kossuth Lajos Művelődési Ház pódiumtermében.

 

Február 17-én, pénteken délután öt órakor kezd el igazából szólni a rock. A teljes bevételt a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány kapja majd meg. Elsősorban kutyák, de más háziállatok érdekében is ténykednek ennek az egyesületnek az aktív tagjai.

 

Többen úgy nevezik ezt az estet a helyzethez illően, hogy egy kutya jó buli.

 

Fellép a Qtya és a Póráz Blues Band zenekara, valamint láthatják a vendégek a Rock Dealer együttes előadását. Szintén színpadra lép a Karambol zenekar is.

 

Az Inox együttes is ad koncertet ezen a téli estén. A teljes program végén, a késő esti órákban a Hangár zenekar gondoskodik a vidám báli hangulatról.

 

A látogatóknak nem belépőjegyet kell váltani, hanem egy csomag kutyaeledel vagy más hasonló hasznos dolog biztosíthatja az esten való részvételt.

 

A jótékonysági program szervezője a Tapsi Dekor és a KLMK csapata, akik gondoskodnak minden olyan körülményről, mely biztosítja a kiváló hangulatot és a célt szolgálja.

 


Design: Avasweb Kft.