---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Szilveszter Sátoraljaújhelyen 2016

2016.12.20. 22:18:26

Az év utolsó napját minden városban nagy mulatozások közepette kívánják eltölteni az emberek és ennek megfelelő vidám programokkal készülnek erre a napra. Így történik majd ez a Zemplén-hegység lábánál fekvő kisvárosban, Sátoraljaújhelyen is.

 

A vigasságok már kora este kezdetét veszik a Főtéren, tánccal, szórakozással és persze pezsgő fogyasztással, előre hangolódva az éjféli koccintásra.

 

Éjjel tizenegy órakor DJ Godó lép fel a Rendezvénytéren felállított színpadon. Diszkó stílusú előadásával pörgeti majd fel a hangulatot.

 

Amint az óra elüti az éjfélt, felhangzik a himnusz, majd pukkannak a pezsgőspalackok és mindenki köszönti a 2017-es évet.

 

Ezt követően Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely polgármestere mondja el ünnepi beszédét, majd nagyszabású tűzijáték kápráztatja el a tömeget.

 

Az újév első programja szintén a könnyűzene világába viszi el a jókedvű vendégeket. MC HAWER és a Tekknő csapata foglalja el a színpadot és kifulladásig, azaz a reggelbe nyúlóan szolgáltatják a zenét.

 

Aki ezt a programot választja, aligha fog csalódni.

 

Az este folyamán természetesen étel és ital kínálatban nem lesz hiány, ahogyan ezt már szinte valamennyi hasonló jellegű rendezvényen megszokhattuk.

 


Design: Avasweb Kft.