---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Zsédenyi Adrienn koncert Sátoraljaújhelyen.

2016.12.08. 12:14:43

A Zempléni-hegységben elhelyezkedő kisváros, Sátoraljaújhely a tavalyi ádventi St Martin koncert sikerén felbuzdulva újra a Nagytemplomban rendez zenei előadást.

 

December 18-án, aranyvasárnap Zsédenyi Adrienn érkezik ide, hogy megtartsa adventi előadóestjét 19 órai kezdettel.

 

A zenei előadás címe: „A zongorista és én". A bő egy órás ünnepi hangulatú estén Zséda, akit így ismer művésznevén a közönség, a legszebb dalait adja elő, melyek beleillenek a Nagytemplom kisugárzásába.

 

A művésznő előadásában felcsendülő szép dallamok még szebbé tehetik az ünnepi előkészületeket a zenekedvelők számára és egzotikus utazást tehetnek a muzsika birodalmába.

 

Zséda karrierje 1994-ben indult. Ekkor alakította meg három zenész társával az első zenekarát. Hét évvel később kilépett az együttesből és ezt követően szólóénekesként folytatta.

 

Jól ismert és népszerű énekesnek számít Zsédenyi Adrienn, akinek koncertjeire szívesen jár a közönség. Több albumot adott ki, emellett filmsorozatok bevezetődalait énekelte, a „Szeress most" című népszerű televíziós sorozatét is. Több zenei díjat és elismerést mondhat a magáénak.

 

Az adventi előadóestre jegyeket 1.500 Ft-ért lehet váltani, míg közvetlenül a koncert előtt 2.000 Ft-ba kerülnek a belépők.

 


Design: Avasweb Kft.