---

Szent István napi ünnepségek Sátoraljaújhelyben

2018.08.15. 00:09:42

Augusztus 20-án Sátoraljaújhelyben több ünnepi program és zenei előadás, koncert várja a vendégeket. A gyerekeknek játszóház, arcfestés, a felnőttek részére borudvar segíti elő a kellemes szórakozást. Este tűzijátékkal ér véget az Új Kenyér ünnepe.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Karácsonyi Forgatag Sátoraljaújhelyben.

2016.11.17. 20:41:50

A Zemplén-hegységben elhelyezkedő kisvárosban, Sátoraljaújhelyben november 27-én, vasárnap rendezik meg a Karácsonyi Forgatag elnevezést viselő rendezvényt.

 

Karácsony előtt négy héttel, ezzel az eseménnyel már el is kezdődik a karácsonyhoz kapcsolódó események, ünnepi műsorok hosszú sora és segíti a ráhangolódást az ünnepekre.

 

Az ünnepi hangulatú műsornak a néhány éve kialakított patinás Rendezvénytér biztosítja a helyszínt a megszokott helyen felállított színpadon.

 

A köszöntővel indul a délután, 17 órakor. Öt perccel ezt követően a helyi Katolikus Szakgimnázium és a Szent Margit általános iskola, valamint az Óvoda tartja meg előadását.

Fél hattól az Alsó- és Felsőberecki Hagyományőrző Népdalkör műsorát tekintheti meg a közönség. 18 órakor lesz az 1. Adventi Gyertyagyújtás. Ebben működik közre Dr Tusnádi László professzor és Gubala Róbert esperes is.

Negyed hétkor következik a Berecz Károly Napsugár Művészeti Óvoda figyelemre méltó kedves kis előadása.

 

A nap záró programját 18 óra 30 perckor a helyi Egyházi kórus előadásában kísérhetik végig azok a vendégek, akik ezt a késő őszi délután választják az ilyen jellegű kikapcsolódásra.

 


Design: Avasweb Kft.