---

Szent István napi ünnepségek Sátoraljaújhelyben

2018.08.15. 00:09:42

Augusztus 20-án Sátoraljaújhelyben több ünnepi program és zenei előadás, koncert várja a vendégeket. A gyerekeknek játszóház, arcfestés, a felnőttek részére borudvar segíti elő a kellemes szórakozást. Este tűzijátékkal ér véget az Új Kenyér ünnepe.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Összművészeti Fesztivál Sátoraljaújhelyben.

2016.08.06. 22:54:25

Augusztus 15-én, hétfőn kezdődik Sátoraljaújhelyben az Összművészeti Fesztivál. Az első napon 17 órakor kezdődnek a programok. Itt a gyerekeket arcfestés és játszóház várja, míg a felnőtt vendégeket borudvar és fegyvermustra kötheti le.

 

Lesz íjászbemutató is és gasztronómiai termékek széles választékát kóstolhatják meg a látogatók a minőségi italok mellett.

 

Fél hatkor lesz a résztvevők felvonulása a megnyitóra, mely 18 órakor kezdődik. Fél hétkor a Folt zenekar mutatkozik be, majd este 9-kor a Balkán Fanatik együttesének koncertje zárja a napot.

 

A második napon népzene, csoportos néptánc bemutató lesz, valamint a Garagulya Gólyalábasok produkcióján tapsolhat a közönség. Táncházzal fejeződik be a nap, 22 órai kezdettel.

 

Szerdán mazsorett bemutató is színesíti a programot. Este nyolckor jazz show lesz a Brassdance együttesének előadásában.

 

A következő napon Majsai Gábor jazz és boogie koncertje alkotja a fő attrakciót.  Este nyolckor a Benkó Dixileand Band jól ismert tagjai tartanak előadást.

 

Pénteken az esti műsorban, fél nyolckor Kocsis Tibor lép fel, akit a z X faktorban ismert meg a közönség.

 

Nyolc órakor táncszínház lesz a Maros művész együttes előadásában, majd táncház zárja a fesztivált a rendezvénytéren.

 


Design: Avasweb Kft.