---

Szent István napi ünnepségek Sátoraljaújhelyben

2018.08.15. 00:09:42

Augusztus 20-án Sátoraljaújhelyben több ünnepi program és zenei előadás, koncert várja a vendégeket. A gyerekeknek játszóház, arcfestés, a felnőttek részére borudvar segíti elő a kellemes szórakozást. Este tűzijátékkal ér véget az Új Kenyér ünnepe.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Szilveszter Sátoraljaújhelyen.

2015.12.25. 22:15:22

Az év utolsó napja a bohókás hangulatról szól és az Óév búcsúztatását a legtöbb helyen vidám műsorokkal ünneplik.

 

A Zemplén-hegység lábánál fekvő kisvárosban, Sátoraljaújhelyben, a néhány éve megépült, impozáns főtér biztosítja majd a helyszínt.

 

December 31-én, csütörtökön már délután ki lesznek pakolva az elárusító pavilonokba a mulatsághoz tartozó dudák és egyéb hasonló kellékek.

 

Lehet étkezni és elsősorban italozni. A pezsgő fogyasztása első helyen szerepel majd.

 

Az esti műsor 22 órakor kezdődik az Exclusive zenekar fellépésével. Az együttes a Szlovák oldalon elhelyezkedő Nagykövesdről érkezik.

 

Egy órával később Takács Nikolas énekel, akit a közönség a Televízió tehetségkutató műsorából ismer, csaknem éjfélig, amikor megkezdődik a visszaszámlálás és pukkannak a pezsgők az Újév első perceiben. Ezt követően Újévi köszöntőt hallgathatnak meg a vendégek, majd látványos tűzijáték kápráztatja el a megjelenteket.

 

Körülbelül hajnal negyed egy tájékán indul a Retro Disco reggelig, azaz kifulladásig. A műsor hangulat felelőse DJ Godó lesz.

 

Eddig minden évben nagyszerű volt a hangulat a visszajelzések szerint és minden esély megvan arra, hogy ebben az esztendőben se történjen ez másképpen.

 


Design: Avasweb Kft.