---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyen.

2015.10.19. 10:39:18

A Zemplén-hegység lábánál fekvő Sátoraljaújhely borai távoli vidékeken is ismert és kedvelt italok.

 

Ezek népszerűsítésére és a víg hangulat kedvéért rendezik meg az idén kilencedik alkalommal a Nyitott Pincék elnevezésű programot a hegyoldalban elterülő Felsőzsólyomkai pincesornál.

 

Október 24-én, szombaton délelőtt a pincék megnyitják kapuikat a látogatók előtt, hogy a helyi furmint, hárslevelű és több más, minőségileg termelt bor kóstolására lehetőség nyíljon. Természetesen megvásárolható valamennyi ital. Előre meg kell venni a kóstoló poharat, melyből ihatnak és a kóstolójegyeket, amivel fizethetnek a borkedvelő látogatók.

 

A jó bor étvágyat is csinál, tehát több fajta étel is kapható lesz az erre kijelölt sátorban, illetve a jóllakott vendégek újra jó borral öblíthetik le a sült kolbászt, toros káposztát vagy más elfogyasztott finomságot.

 

Délelőtt zenés hívogatóval és cigányzenével kezdődik a vidám nap, majd szüreti felvonulás és kulturális programok szórakoztatják azokat, akik ezt az őszi szombat délutánt itt töltik.

 

A jó hangulat teljes értékű biztosításának érdekében műsorok is szórakoztatják a vendégeket, szinte az egész nap folyamán. A tervek szerint este 6 óra után ér majd véget a hétvégi mulatság.

 

Jó szórakozást kívánunk a kilátogatóknak!

 


Design: Avasweb Kft.