---

Szent István napi ünnepségek Sátoraljaújhelyben

2018.08.15. 00:09:42

Augusztus 20-án Sátoraljaújhelyben több ünnepi program és zenei előadás, koncert várja a vendégeket. A gyerekeknek játszóház, arcfestés, a felnőttek részére borudvar segíti elő a kellemes szórakozást. Este tűzijátékkal ér véget az Új Kenyér ünnepe.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Város napi vigasságok Sátoraljaújhelyen.

2015.09.18. 22:06:49

A város napjának alkalmából, egy eseménysorozat részeként, szeptember 26-án, szombaton több sztár is érkezik a sátoraljaújhelyi városligetbe.

 

A sokak által kedvelt és rendkívül népszerű Irigy Hónaljmirigy társulatának fellépését nagy várakozás előzi meg. Ők nyolcan a humor nagyágyúi és a televízióból is jól ismertek.

 

Itt lesz Janicsák Veca és Fehérvári Gábor Alfréd is fellép ezen a kora őszi hétvégén, valamint a Triász csapata is megmutatja tudását a vendégeknek.

 

Az ellátás ételben és italban egyaránt bőséges lesz. A gasztronómiai finomságokról az ízek udvara gondoskodik. Több ételkülönlegesség kóstolására lesz lehetőség.

 

Nem maradhat el erről a rendezvényről sem a kézműves udvar. Az egyedi készítésű termékek széles választéka tekinthető meg és természetesen vásárlásra is lesz lehetőség.

 

A gyerekekre is gondoltak a szervezők. Részükre vidámpark nyújt majd játéklehetőségeket. Aszfalt rajzverseny is lesz, mely szintén nagyon népszerű a kicsik körében a tapasztalatok szerint.

 

A program ismeretében minden biztosított egy kellemes, jó szórakozást nyújtó hétvégi naphoz.

 


Design: Avasweb Kft.