---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Zempléni Néptánc Találkozó Sátoraljaújhelyen

2015.08.08. 23:43:48

A Zemplén-hegység lábánál fekvő kisváros, Sátoraljaújhely az idén sok kulturális és szórakoztató esemény színhelye volt. Második alkalommal rendezik meg itt a Zempléni Néptánc találkozót és Mesterség bemutatót. Augusztus 10-én, hétfőn 18 órakor felvonulnak a résztvevők a város sétálóutcáján, majd egy óra múlva Dankó Dénes alpolgármester ünnepi beszéde megnyitja a fesztivált.

 

Délután öt órai kezdettel már megkezdődik a textilművesség és a kosárfonás bemutatója, ami közel három órán át tart majd.

 

Másnap 17 órától az Esze Tamás általános iskolában Kalotaszegi Táncokat tekinthetnek meg az érdeklődők. Ezzel párhuzamosan a bőrművességet ismerhetik meg a sétálón. Egy órával később néptáncbemutató lesz, majd 20 órától Táncház zárja a napot.

 

A szerdai napon az említett programok mellett a csipkeverés tudományát tárják a vendégek elé, másnap pedig a gyöngyfűzést láthatják. Este 8 órakor pedig Folk est szerepel a programban.

 

Hat napon át tart a találkozó, melyen gyerekcsoportok, ifjúsági és felnőtt társulatok lépnek fel, hazánk több tájegységéről.  Az agyagbanda, Bürkös és Szikes zenekarok gondoskodnak a jó hangulatról.

 


Design: Avasweb Kft.