---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Utcai Színházi Fesztivál Sátoraljaújhelyben

2015.07.27. 13:50:36

A kultúra nagyon fontos szerepet tölt be a Zempléni-hegység lábánál fekvő kisvárosban, Sátoraljaújhely életében. Ennek kifejezésére az egyik legjobb lehetőség a színházi előadások megszervezése és bemutatása. Ha ez szabad téren történik, az semmit sem von le darabok értékéből.

 

Augusztus 6-án, csütörtökön kezdődik a Fesztivál és négy napon át látogatható, egészen a vasárnapi zárónapig.

 

Az idén lesz a hetedik alkalom, amikor megrendezik ezt a különleges fesztivált. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, nem csak helyi és környékbeli, hanem távolabbi tájakról érkező vendégek is szép számmal ide látogattak ezekre a napokra.

 

A szervezők nagyon bíznak abban, hogy a szép idő kitart az egész hétvégén, de erre természetesen nincs garancia, ezért eső esetén kijelölték az előadások fedett színhelyét. Ez a gyerekműsorok esetében a Pódiumterem, míg a felnőtt előadások tekintetében a Latabár Színház lesz.

 

Naponta két előadás lesz a kicsiknek a délután folyamán. A felnőtt programok az esti órákban kerülnek lebonyolításra, szintén két színpadi műsorral.

 

Szinte biztosra vehetjük, hogy valamennyi korosztály megtalálja a megfelelő szórakozást és maradandó élményekkel fog gazdagodni ezen a nyári kulturális eseményen.

 

A délután öt órakor kezdődő előadásokra a belépés díjtalan, míg az esti székjegyekért 300 Ft-ot kell fizetni.

 


Design: Avasweb Kft.