---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Vad és halételfőző verseny Széphalomban

2015.06.09. 09:59:56

Szinte már hagyománynak számít Sátoraljaújhelytől négy kilométerre, Széphalomban a halakból és vadakból álló ételek versenye.

 

Idén tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre ez a gasztronómiai esemény. A főszerepben az ételek állnak, de nem lesz hiány italokban valamint színes szórakozató programokban sem.

 

Június 20-án, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik a hétvégi szórakozás és előreláthatólag este 8 óra magasságában ér véget. A Kossuth-kert árnyas fái alatt remekül ki lehet alakítani a főzőhelyeket.

 

A műsorokat vezeti Vágó Piros, akit a Magyar Rádióból jól ismer a közönség. A zene hangulatáért pedig B. Tóth László lemezlovas lesz a felelős.

 

Svájci havasi kürtösök szórakoztatják a vendégeket, valamint lesz favágóverseny is. Ebben láncfűrész és ennél egyszerűbb eszközök igénybevételével kategorizálják a vetélkedést.

 

Az íjászverseny bemutatója is különlegesnek ígérkezik.

 

A gyerekek részére lesz óriáscsúszda és játszóház.

 

A vásárosok szinte elmaradhatatlan jelenlévői az ilyen jellegű programoknak, ahogyan a kézművesek is. A betyárparádéra is érdemes figyelmet fordítani, mert nem egy mindennapi eseményről beszélünk.

 

Az italok tekintetében említhető a pálinkaverseny, valamint a borkóstolás lehetősége.

 

A színpadon több fellépő szórakoztatja majd a közönséget a verseny közben. A legjobb ételeket készítők komoly díjazásban részesülnek.

 

Belépődíjat nem kell fizetni.

 


Design: Avasweb Kft.