---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Hegyközi kerékpártúra

2014.05.04. 15:16:07

A kerékpározás egy nagyon egészséges és erősítő sport. Ezt így gondolják Sátoraljaújhelyen és környékén is. Ettől az indíttatástól vezérelve rendeznek meg egy hosszútávon zajló kerékpárversenyt május 3-án, szombaton.

 

A Fűzérradványi Önkormányzat, karöltve a Hegyközi Területfejlesztési Szövetséggel szervezte meg a kétkerekűek versenyét.

 

Az indulás reggel kilenc órakor lesz, a Széphalomban található Múzeumkert Vendéglő előtti parkolóból. A célba pedig a Fűzzérradványi Kastélykert bejáratánál kell beérkezni, a tervezettek szerint délután két-három óra magasságában.

 

Nem lesznek korcsoport szerinti osztályzások a verseny folyamán. Lesz rövidtáv, mely 11 település érintésével hajtható végre, továbbá teljes táv, ebben valamennyi települést érinteni kell a versenyzőknek, Széphalomtól a célig. Ez 19 ellenőrző pontot foglal magába. Ezeken a helyeken pecsétes igazolást kapnak a kerékpárversenyzők, bizonyítandó a megjelenést.

 

Minden résztvevő útvonaltervet kap kézhez az indulás helyszínén és itt lehet nevezni is, melyre nem számítanak fel külön díjat.

 

A távot eredményesen teljesítő versenyzők a célba érkezés után frissítőt, majd ebédet fogyaszthatnak, a szervezők vendéglátásának köszönhetően.

 

A legjobb időt teljesítő sportoló egy kerékpárt kap jutalmul, de a második és harmadik helyezett is részesül díjazásban.

 

 

Kellemes kikapcsolódást és testmozgást kívánunk!

 


Design: Avasweb Kft.