---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Ünnepi rendezvény

2014.04.18. 12:55:08

Sátoraljaújhelyen, az Ungvári pincesor a világörökség részét képezi. Ezen a helyen már több eseményen vehettek részt a helyi és távolabbi vidékről érkező érdeklődők.

 

Május elsején, az ünnepi hangulat keretei között egy olyan program kerül megrendezésre, ezen a jó fekvésű helyen, melyen szinte minden korosztály megtalálja majd a szórakozását.

 

A Tavaszi Borvásár és Pincemustra nevű eseményen vehetnek részt a vendégek.

 

Ebben az évben harmadik alkalommal tartják meg a híres Tokaj-hegyaljai borok kóstolását és vásárát. A nyitott pincék ezt maximálisan lehetővé teszik. Ezen felül számos színes program segíti elő az önfeledt kikapcsolódást.

 

Lesz csángó táncház a népzenei kultúra kedvelőinek, valamint hagyományőrző jellegű harci bemutató. Érdekességnek számít a lopózási verseny is, ebben szintén részt vehetnek a vállalkozó kedvű látogatók. Mazsorettek bemutatója is szerepel a programban.

 

A gyerekek részére, játszóház lesz berendezve, és arcfestésnek is örülhetnek a kicsik.

 

A felnőttek részére kiváló ellátás lesz borból, több pince kínálatából, de nem fog hiányozni a sör sem. A jó ételek előtt pálinkakóstolásra is lesz lehetőség. A gasztronómiai kínálat hosszú sorából kiemelhető a borzderes kolbász, melyről vélhetően, többen még nem is halottak, most viszont meg is ízlelhetik.

 

Délelőtt 10 órakor indul a nap és egészen késő estig, várhatóan 22 óra magasságáig tart majd a mulatozás.

 

Nagyon kellemes szórakozást kívánunk!

 


Design: Avasweb Kft.