---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Családi nap a főtéren

2013.05.26.

Sátoraljaújhelyben, néhány éve épült meg az impozáns főtér és egyben sétálóutca. Az elmúlt időszakban sok látványos rendezvénynek adott helyet ez a jó ízléssel kialakított tér.

 

Május 26.-án, a gyereknap jegyében családi napot rendeznek, színes programokkal.

 

Lesznek olyan szórakozási lehetőségek, melyeket szinte az egész nap folyamán igénybe vehetnek a vendégek. Ilyen a városnéző kisvonat, népi játékpark és az alkotóműhely. Ezenfelül folyamatosan, kreatív foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők.

 

A tényleges műsor a nagyszínpadon 14 órakor veszi kezdetét az IDIOT SIDE együttes élő koncertjével, akiknek nem csak a nevük érdekes, de minden bizonnyal a műsoruk is az lesz.

 

Egy órával később a „Vízipók csodapók„ című mesejátékot adja elő az Óperenciás Bábszínház, elsősorban a kicsik nagy örömére.

 

Délután négy órakor kezdődik a „Rózsaszín Párduc" című latin táncos show műsor. Ez az előadás a nagyszínpadon zajlik majd, a Crazy Dance Tánccsoport játékával.

 

17 órakor lép fel Aradszky László, nosztalgikus műsorával. A korához képest fiatalos megjelenésű énekes régi szép dalait adja majd elő. Ezeket az örökzöld slágereket főleg a közép és az idősebb korosztály hallgatja szívesen.

 

A műsorokkal párhuzamosan, fél háromtól öt óráig BMX és Triál bemutató lesz.

 

18 órai kezdettel egy igazi zenés bohócműsort láthatnak a látogatók, Lujzival és Majzival, a gyerekek körében ismert figurákkal.

 

Este 7 órakor a Magna Cum Laude zenekar ad koncertet, mely egyben a mozgalmas gyereknap záró felvonása is.

 

Jegyeket elővételben, gyerekek részére 1.000 Ft-os áron lehet vásárolni, míg a felnőtt belépők 2.000 Ft-ba kerülnek. A helyszínen ezekért már 500 Forinttal többet kell fizetni.

 

Jó szórakozást kívánunk! Hotel Hunor - Sátoraljaújhely

 


Design: Avasweb Kft.