---

Zsólyomkai Nyitott Pincék Sátoraljaújhelyben

2019.10.15. 12:50:47

Sátoraljaújhelyben a Felsőzsólyomkai szőlőtermelő vidéken kinyitnak a borospincék október 19-én, szombaton délelőtt 11 órakor. Egész nap zenés és táncos műsor várja a vendégeket a borkóstolás kellemes élménye mellett. A sztárvendég délután öt órától Lola lesz.

tovább...

---

Hegyvidéki szállás, wellness Zemplén

2013.05.31. 21:16:19

Négy csillagos wellness hotel, hegyvidéki környezetben, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy lábánál, a Zempléni-hegységben.

tovább...

---

Rendezvények a Hotel Hunorban

2013.04.29. 20:08:16

Szállodánk tökéletes helyszín konferenciák, workshoppok, csapatépítõ tréningek, bemutatók megrendezéséhez.

tovább...

Szilveszter Sátoraljaújhelyen

2013.12.28. 23:45:40

Mint a legtöbb városban, Sátoraljaújhelyben is a Karácsonyi ünnepeket követően már a szilveszteri mulatságokra készülnek az emberek, és a szervezők is ezen a programon kezdenek el dolgozni.

 

A helyszín a Kossuth-tér néhány éve épült területe lesz. Ide mindig szívesen járnak fel az újhelyiek, akár csak egy jó séta erejéig, de gyakoriak itt a rendezvények is.

 

A táncmulatság 23 órakor veszi kezdetét, élőzenés utcabál formájában. A zenét a Crystal zenekar szolgáltatja.

 

Több árusnál kaphatók lesznek a szilveszter bohókás hangulatának tartozékai, ezen kívül az ellátottsághoz szükséges, fel nem sorolt dolgok és természetesen pezsgő, minden mennyiségben.

 

A rendezvény keretében elbúcsúztatja majd az Óévet és Újévi köszöntőt mond a város polgármestere. A himnuszt és a koccintásokat követően pedig tűzijáték szórakoztatja majd a vendégeket.

 

A mulatság reggelig tart, illetve amíg a vendégsereg bírja.

 

A december 31-én kezdődő és január 1-én, az újesztendő első óráiban véget érő mulatságra nagyon jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk.

 


Design: Avasweb Kft.